Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Tämä saavutettavuusseloste koskee kohtimetsamaailmaa.fi-sivustoa ja se on laadittu 30.10.2021 organisaatiomme toimesta.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Anna saavutettavuuspalautetta sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaani, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 

Banneri.jpg

Metsätietoa ulkoilijoille -hanke toteutetaan vuosina 2024–2025.


maaseutu2020EU lippu ja tunnuslauseleader logo 1kuudestaan logoMetsämiesten säätiö

Matkalla kohti metsämaailmaa -hanke toteutettiin vuosina 2020–2021. Hanke liittyi Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan 2014–2020, ja sille saatiin Leader-rahoitusta Kuudestaan ry:n kautta. Julkinen tuki (EU:n valtion ja Kuudestaan ry:n osuudet) oli 80%, josta EU:n osuus 23 520€. Osa yksityisestä rahoituksesta toteutui talkootyön muodossa.

Yksityiseen rahoitukseen osallistui myös Metsämiesten Säätiö. Lahjoitukset ja säätiöfuusiot ovat tärkeä osa Säätiön yleishyödyllisen toiminnan vaikuttavuutta. Lisätietoa www.mmsaatio.fi


Metsiemme salaisuuksia -hanke toteutettiin vuosina 2022–2023. Hanke liittyi Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022), ja sille saatiin Leader-rahoitusta Kuudestaan ry:n kautta. Julkinen tuki (EU:n valtion ja Kuudestaan ry:n osuudet) oli 80%, josta EU:n osuus 23 520€. Osa yksityisestä rahoituksesta toteutui talkootyön muodossa. Yksityiseen rahoitukseen osallistui myös paikallisia yrityksiä.

Lue sivuston saavutettavuusseloste