Kohti Metsämaailmaa

Haluaisitko retkioppaaksi uuteen hankkeeseen?

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Metsätietoa ulkoilijoille -hanke etsii retkioppaita tuleville hankeretkille Ähtärissä. Millaisia asioita omaan asiantuntemusalaasi liittyen haluasit kertoa metsistä ulkoilureittien kulkijoille? Tunnetko metsät ötökät, istutettaisiinko puita ja kerrottaisiin metsänkasvatuksesta, osaisitko kertoa metsän puista tehtävistä tuotteista tai ehkä osaisit kertoa puiden välisestä viestinnästä?

Lue esite hankkeesta, mahdollisista retkiaiheista ja ota yhteyttä (pdf)

Banneri.jpg

Metsätietoa ulkoilijoille -hanke toteutetaan vuosina 2024–2025.


maaseutu2020EU lippu ja tunnuslauseleader logo 1kuudestaan logoMetsämiesten säätiö

Matkalla kohti metsämaailmaa -hanke toteutettiin vuosina 2020–2021. Hanke liittyi Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan 2014–2020, ja sille saatiin Leader-rahoitusta Kuudestaan ry:n kautta. Julkinen tuki (EU:n valtion ja Kuudestaan ry:n osuudet) oli 80%, josta EU:n osuus 23 520€. Osa yksityisestä rahoituksesta toteutui talkootyön muodossa.

Yksityiseen rahoitukseen osallistui myös Metsämiesten Säätiö. Lahjoitukset ja säätiöfuusiot ovat tärkeä osa Säätiön yleishyödyllisen toiminnan vaikuttavuutta. Lisätietoa www.mmsaatio.fi


Metsiemme salaisuuksia -hanke toteutettiin vuosina 2022–2023. Hanke liittyi Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022), ja sille saatiin Leader-rahoitusta Kuudestaan ry:n kautta. Julkinen tuki (EU:n valtion ja Kuudestaan ry:n osuudet) oli 80%, josta EU:n osuus 23 520€. Osa yksityisestä rahoituksesta toteutui talkootyön muodossa. Yksityiseen rahoitukseen osallistui myös paikallisia yrityksiä.

Lue sivuston saavutettavuusseloste